Hallo, een nieuw berichtje van my, Katrien. Ik dacht dat ik eens zou schrijven over mode voor de Gothic man. Er zijn zoveel artikelen over mode voor meisjes.

Als je een nieuwe Goth bent, dan wil je het  een beetje langzaam opbouwen. Je wil niet dat je ouders van de schik flauwvallen. Begin nou eens met een cool zwart T-shirt en strakke zwarte jeans ( niet de over strak, maar gewoon lekker aangesloten), je kan er een net-hemd overheen doen en misschien en simpele zwart leren armband.

Over tijd can je dat dan opbouwen naar de “volle” Goth. Vervang de zwarte jeans door zwart leren broek, Nog steeds het t-shirt, maar met een trendy zwart vest met metalen sluitingen. In de winkels vind je een behoorlijke keuze. Zoek er een uit waar je je comfortable in voelt. Lange leren laarzen en groovy oorbellen en je bent klaar om uit te gaan.

The make-up voor de Goth man kan variëren van alleen maar eyeliner tot een volle vampier make-up. Over tijd vindt je zelf wel uit wat je het best past. Het punt is dat je je eigen unieke stijl vindt. Dat je niet een kopie ben, maar je eigen persoon.

Ik heb wat fotos bij deze blog gezet zodat je wat ideen krijgt.